MIN LIVSFILOSOFI

Hvem er jeg? Hva tror jeg på?

Jeg, Karin Hall, er en kvinne som er mor, psykoterapeut, danser og jeg er mye mer enn det. Jeg er svensk og oppvokst i Stockholm, og har bodd i Norge i over 30 år.

Skjermbilde 2018-09-28 kl. 16.22.30.png

Hele mitt liv har jeg vært opptatt av å forstå hva det er å være menneske og leve et sant liv. Et liv bygget på vennlighet og kjærlighet. Et liv som inkluderer smerte, sårbarhet og redsel, men også kraft, intelligens, styrke og kreativitet. Et liv der bevissthet er et verktøy til bedre selv-forståelse, livs-forståelse, og et liv med mer glød, mening og valgmuligheter.

På mange måter har jeg under de siste 30 årene forsket på hva det egentlig innebærer å være et menneske, med kropp, tanker, følelser, ego, sjel og ånd! Og hvordan vi kan skape mer ekte og nære relasjoner.

For å leve mer sant må man møte de utfordringene som kommer i sin vei. Man må kjenne sårbarheten og la u-forutsigbarheten være en del av livet. Det krever m.a.o både mot og vilje å møte seg selv og andre, og det er en livslang oppgave.

Livet er jo i stadig bevegelse og forandring og vi påvirker og påvirkes hele tiden. Vi kan ikke alltid påvirke omstendighetene men vi kan velge å lære hvordan vi kan forholde oss til det som skjer, og kanskje ta noen nye valg.

Med årene har jeg blitt mer bevisst både mine egne skyggesider og mine styrker og kvaliteter. Jeg vet nå hvor skjørt og kort livet er, og at man må gå saktere for å oppleve livet. Det har blitt viktig å respektere livets egen intelligens og og lytte dypere til den.

Livet, slik jeg ser det, er et vakkert og til tider uforståelig mysterium som skall leves og elskes, og ikke bare over-leves.